Täyttä makua

Periaatteemme

Vuonna 1984 sai päivänvalon ensimmäinen Corny myslipatukka, ja alusta lähtien korkealaatuiset raaka-aineet ovat olleet Corny välipalapatukoiden tekemisen ytimessä. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia, maistuvia ja innovatiivisia tuotteita kuluttajille. Corny välipalapatukat valmistetaan pienessä saksalaisessa kaupungissa nimeltään Schwartau, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Itämeren rannikolta.

Vastuullisuus

Vain vastuullista kaakaota

Corny on sitoutunut vastuullisen kaakaon viljelyn edistämiseen. Osallistumalla Rainforest Alliance – ohjelmaan olemme mukana edistämässä kaakaon ympäristöystävällistä ja kestävän kehityksen mukaista viljelyä. Lue lisää  www.rainforest-alliance.org.

Oiva-raportti

Mikä Oiva?

Oiva on Elintarvikeviraston koordinoima elintarvikevalvontatiedon julkaisujärjestelmä. Oiva kannustaa yrityksiä huolehtimaan elintarvikehygieniasta ja tuoteturvallisuudestaan. Hae Oiva-raportti

Tuotanto

Valmistettu suurella sydämellä

Tuotantomme ytimessä on tarkoin valitut raaka-aineet ja huolellinen tuotantoprosessi. Korkea laatu on ensisijaisen tärkeää tuotannossamme ja varmistamme aina, että tuotteemme ovat laadukkaita ja maukkaita – vain parasta sinulle!

Schwartauer Werke

Jo yli 30 vuoden ajan

Bad Schwartau sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päästä Itämeren rannikolta, jossa on valmistettu jo yli 30 vuoden ajan Corny myslipatukoita.